Opsætning af TV

Opsætning af TV

Der skal foretages en netværkssøgning, som ofte er den anbefalede søgemetode.

For at få de rigtige kanaler ind, skal man indtaste nedenstående oplysninger. Man skal vælge en manuel opsætning og/eller vælge udbyder: andre. Derefter skal man indtaste følgende oplysninger.

Net-id: 100
Frekvens: 138 Mhz = 138000 Khz
Qam: 256
Symbolrate: 6875

Start søgningen.

Fra vores samarbejdspartner Rødding Antenneforening har vi lånt nedenstående guides til TV-opsætning. Ved at klikke på den guide, der passer til dit TV, åbnes en PDF fil, som man kan læse eller udskrive. Da filerne er lånt fra en anden forening, skal man huske at udskifte tallene med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet.

Guide til TV opsætning Toshiba (husk at skifte tallene ud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)

Guide til TV opsætning Sony (husk at skifte tallene i vejledningen ud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)

Guide til TV opsætning Samsung (husk at skifte tallene i vejledningen ud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)

Guide til TV opsætning Philips (husk at skifte tallene i vejledningen ud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)

Guide til TV opsætning Panasonic (husk at skifte tallene i vejledningen ud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)

Guide til TV opsætning LG (husk at skifte tallene i vejledningenud med dem der står herover og gælder for Klarup Kabelnet)