Tilvalgskanaler

Det er muligt at tilvælge tv-kanaler uanset hvilken tv-pakke man har.
Tilvalg forudsætter, at dit TV har en digital DVB-C modtager og MPEG4 og en kortlæser til et Conax CA-Modul (CAM), samt at du får TV-signal fra antenneforeningen. Det er lige meget om det er grund-, mellem- eller fuldpakke.
Programkort og CAM til tilvalg kan købes via selvbetjeningen. Det koster kr. 399,- en gang for alle. Det er muligt at købe 1 eller 2 kort pr. husstand. Når du køber kortet, så vælger du også, hvilke kanaler du ønsker at abonnere på.
På en særlig side logger du ind med et brugernavn og adgangskode. Sidens adresse, vejledning og login-oplysninger får du tilsendt ved at sende en mail med din fysiske adresse til formanden@kafnet.dk. Derefter kan du se de kanaler, du kan vælge imellem og hvad de koster. Hvis du ønsker at købe en kanal, sætter du bare kryds ved den og betaler med det samme med dit dankort.
Hvis det er første gang du køber en kanal, skal du også købe et kort. Kortet sendes til dig og når du sætter det i dit TV eller din boks, er du klar til at se den nye kanal.

BEMÆRK både udvalget af kanaler og priser er bestemt af producenterne og det er også dem der får alle pengene for kanalerne. Prisen for kortet er en engangsbetaling og dækker omkostningerne ved indkøb, konfigurering og forsendelse.

Her kan du se hvilke kanaler du kan vælge imellem og hvad de koster