Om Klarup Kabelnet

Når man aftager tv-signaler og/eller internet fra Klarup Kabelnet er man samtidig medlem af foreningen.

Som medlem af foreningen har du mulighed for at have indflydelse på prisernes maximumgrænser, hvem der sidder i bestyrelsen og hvem der er suppleanter. Disse områder behandles til den årlige generalforsamling, som man har mulighed for at deltage i, når man er medlem. Der bliver også holdt kanalafstemninger, hvor man har mulighed for at få indflydelse på kanaludbuddet.

Foreningen ledes til daglig af bestyrelsen, hvor der sidder seks ordinære medlemmer og 2 suppleanter. Bestyrelsen arbejder for at levere relevante tjenester til medlemmerne, som er konkurrencedygtige i forhold til pris, kvalitet og service.