Hvorfor vælge en antenneforening

BLOT som forlag… skal redigeres, taget fra stofa som inspiration 🙂

Hvad er en antenneforening?
En antenneforening er en forening, hvor lokale borgere er gået sammen om i fællesskab at få tv-signalerne hentet ned via en antenne, mast, paraboler eller kabler. Antenneforeningen ejer selv det anlæg, som tv-signalet distribueres med. Og i dag forhandler de fleste antenneforeninger både tv, internet og telefoni.

Ofte arbejder antenneforeninger sådan, at de indgår en aftale med en tv-leverandør – fx Stofa eller Yousee – hvor de får nogle særlige fordele forhandlet hjem til deres medlemmer. For tv-leverandøren er fordelen, at administrationen af kunderne bliver nemmere, når de er samlet ét sted – og samtidig er der tit flere fra det samme område, der takker ja til de gode tilbud, når antenneforeningen får forhandlet en aftale.

Hvorfor er det en fordel at være medlem af en antenneforening?
Antenneforeninger er også interessante for tv-leverandører, fordi det store fællesskab, engagementet og antallet af medlemmer giver foreningen en tyngde og størrelse, som den kan udnytte til at forhandle nogle vilkår og fordele, som du ikke selv kan opnå. Og dét kan hurtigt blive en god forretning.

Langt de fleste antenneforeninger har fået lavet særaftaler på fx tv-pakker, internet og telefoni, hvor du ofte får pakkeprisen billigere end det, du selv kan få.

En antenneforening giver dig også nem adgang til at se underholdning i hele dit hjem, for du undgår både paraboler, satellitmodtagere og flere fjernbetjeninger. I praksis betyder det, at hvis du er medlem af en antenneforening, skal du ikke selv bøvle med at sætte paraboler og antenner op. I stedet tilslutter du bare dit tv til antenne-tv-stikket i væggen, og så er der signal. Og så kan du også ofte tage din tv-pakke med dig på farten via apps (for eksempel Stofa WebTv), så du kan se tv i sommerhuset, på cafeen eller udenlandsk i hele EU.

De 5 største fordele ved antenneforeninger:
Du kan få indflydelse på fx udvalget af tv-kanaler og priser, for antenneforeninger er ejet af medlemmerne, som selvfølgelig kan møde op og stemme til de årlige møder – hold øje med din lokale forenings hjemmeside for datoer og arrangementer

Du kan både se flere tv-kanaler, men du kan også se forskellige tv-kanaler på samme tid – så kan ungerne se film på værelset, imens I ser serier i stuen. Og dét er umuligt med en traditionel parabol

Du undgår selv at skulle sætte paraboler og antenner op på dit hus – når du er medlem af en antenneforening, er der automatisk signal i dit antenne-tv-stik

Antenneforeningen skaffer dig de bedste tv-pakker til den mest attraktive pris og giver adgang til en verden af kvalitetsunderholdning efter dit valg

Du er sikret en veldreven, velfungerende og moderne infrastruktur – flere foreninger tilbyder fx et opgraderet kabelnet med internet på op til 1000 Mbit

Luk